Hindistan cevizi yağı; tropikal iklim kuşağında yetişen palmiye türü cocos nucifera isimli bir ağacın meyvesinden elde edilen organik bir yağ çeşidini oluşturuyor. Bu yağın üretiminde kaynatma, ayrıştırma ve presleme olmak üzere üç farklı yöntem kullanılabiliyor. Fakat yağın içeriğinde doğal olarak bulunan faydalı bileşenlerin korunabilmesi adına en etkili yöntem soğuk sıkım ile üretim oluyor. içeriği tamamen doğal ve bitkiseldir. Sağlıklı ve lezzetli bir tercih olarak, günlük beslenmenizdeki ihtiyaçlarınızı karşılamak için idealdir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.
SOSYAL MEDYA